Shutters

Bent u op zoek naar SHUTTERS van TOPKWALITEIT en 100% lindenhout? Dan bent u bij Sunrise Zonwering aan het juiste adres!

 

Sunrise Shutters


Shutters kosten bij ons slechts:

 

€ 259,- p/m²
incl. meten en monteren.


Daarbij heeft u de keuze uit 63mm, 89mm of 115mm louvres en de shutters kunnen in elke gewenste RAL- of beitskleur geleverd worden.

(minimale afname 5m²) 

 

 

 

 

Shutters kunt u niet via onze webwinkel bestellen, maar wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te laten zien welke kwaliteit u van ons kunt verwachten en nemen dan kleurstalen en een shutter mee. Meer informatie over onze shutters kunt u vinden op onze website SUNRISE SHUTTERS.

 

Het is heel belangrijk dat de shutters perfect worden gemonteerd en afgewerkt. Daarom worden uw shutters alleen door professionele monteurs geplaatst.
(Een bijkomend voordeel is, u hoeft bij ons GEEN AANBETALING te doen).

 

Ons advies is: kijk en vergelijk voordat u tot aankopen van shutters overgaat, want het kwaliteitsverschil is enorm!
 

Meer weten over onze shutters? Neem dan CONTACT met ons op voor een vrijblijvend advies en prijsopgave.

 

 

Waarom zou ik voor Sunrise shutters kiezen?

Houten shutters zijn als het ware verstelbare houten louvreluiken. Zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en enorm isolerend maar bovenal zijn ze ontzettend mooi. Niet alleen door het prachtige, stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

 

Filtering light by Design
Houten shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing, volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnenschijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het zonlicht weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven én naar beneden, zodat u het invallend zonlicht maximaal kunt beheersen.

 

Maatwerk
Sunrise Shutters worden precies ingemeten in uw raam. Vervolgens wordt het aantal luiken bepaald, hetgeen betekent dat de luiken per raam verschillende hoogte en breedte kunnen hebben. Het prettige van maatwerk is dat met uw wensen echt rekening gehouden kan worden. Professionele montage garandeert 100% tevredenheid over het eindresultaat.

 

Kwaliteit
Het hout van de shutters wordt tijdens het productieproces verschillende malen geschuurd voor een perfect egaal eindresultaat. Het kleuren van de shutters gebeurt met een meer lagen deksysteem, waarbij een uiterst duurzame meubellakverf gebruikt wordt. De shutters zijn daar door extra kleurvast en hebben een hogere krasresistentie.

 

Wat is het verschil met de bouwmarkt shutters?

 •     U bent afhankelijk van de standaard maten, zowel breed als hoog.
 •     U heeft een keuze uit 3 breedtes terwijl de hoogte oplopend is met 10 cm.
 •     U heeft geen mooie verdeling over de ramen i.v.m standaard breedte.
 •     U heeft zijstijlen van 5 cm breed.
 •     De lamellen zijn niet na te stellen.
 •     De shutters staan alleen in de grondverf.

Wat zijn de mogelijkheden en wat kosten Sunrise shutters?

 

 • Maatwerk Shutters Basswood Lindenhout 3 jaar garantie. Sunrise Shutters wit of cremé-wit 63mm ( Met Tilt Rod )
  € 259,- P/m² inclusief meten en montage. 
 • Shutters met 63mm, 89mm of 115mm lamellen (met Tilt Rod), eigen collectie Ral en beitskleuren
  € 259,- p/m² inclusief meten en montage.
 • Shutters met 63mm, 89mm of 115mm lamellen (clearview), eigen collectie Ral en beitskleuren
  € 289,- p/m² inclusief meten en montage.

Meerprijs railsysteem shutters op 1 rail € 90,- per meter ( voorbeeld 4 meter breed is + € 360,- )

 

SHUTTERS - BOGEN - ROND - DRIEHOEKEN

 • Shutters met 63mm, 89mm of 115mm lamellen (met Tilt Rod of Clearview)
  Eigen collectie Ral en beitskleuren € 450,- p/m² grootste hoogte en breedte inclusief meten en montage.

 

U kunt ervoor kiezen om telefonisch of via de mail een afspraak te maken zodat wij onze shutters bij u thuis kunnen presenteren. Wij nemen dan een demo-paneel en een kleurstalenbox mee.

 • 3 jaar fabrieksgarantie op productiefouten en/of montage onvolkomenheden.
 • Minimale shutter afname is 5 m² (minimumprijs van 1 m² / raam.

Hoeveel bedragen de montagekosten?

Wij berekenen geen plaatsingskosten!

 

Hoe snel kunnen Sunrise Shutters geleverd worden?

De normale levertijd voor Sunrise Shutters bedraagt  ca. 12 weken.


In welke kleuren zijn Sunrise Shutters verkrijgbaar?

De Sunrise Shutter kleurencollectie bevat 34 standaardkleuren en -tinten. U heeft de keuze uit dekkende lakkleuren (=Painted) of beitskleuren (=Stained) die de houtnerf zichtbaar houden. Beitskleuren worden niet altijd op dezelfde manier opgenomen door het hout, de houtkleur en de nerf beïnvloeden de absorptie van de beits daarom kunnen er zich lichte kleurafwijkingen voordoen. Naast deze standaardkleuren kunt u tegen meerprijs een andere kleur kiezen uit diverse verfcollecties, zoals Flamant, Farrow & Ball, RAL en NCS.

 

Zijn shutters verduisterend?

Shutters zijn niet 100% verduisterend door de ovaalvormige louvers komt er nog diffuus licht binnen in de kamer.


Waar kan ik Sunrise Shutters in het echt zien?

In de showroom van Sunrise Zonwering in Heerhugowaard kunt u de diverse mogelijkheden die Sunrise Shutters bieden vrijblijvend bekijken. Tevens zullen onze medewerkers u graag te woord staan voor het verstrekken van de gewenste informatie.


Is er een voordeel tussen de louverbreedtes 47-63-89 of 114mm?

Nee, er is geen voordeel, maar hou er wel rekening mee dat hoe smaller de louver, hoe minder de lichtinval zal zijn. Dit is ook de reden waarom wij geen louvers smaller dan 47mm aanbieden.


Kunnen Sunrise Shutters in een vochtige ruimte geplaatst worden?

Ja, zolang er geen direct kontakt is met vocht of water. Alle gebruikte materialen, verbindingstukken en scharnieren zijn vochtbestendig hou er wel rekening mee dat
Sunrise Shutters een natuurproduct is en hout licht kan kromtrekken bij een teveel aan vochtigheid. De garantie op kromtrekken vervalt dus bij plaatsing in vochtige ruimtes.


Waarom worden Sunrise Shutters uit Amerikaans Basswood gemaakt?

Basswood (oftewel lindenhout) behoort tot de lichtste van de hardhoutsoorten en is daarom bijzonder geschikt voor het maken van stabiele, slagvaste en lichte shutters die niet kromtrekken.


Waarom zijn houtsoorten Abachi of Red Cedar minder geschikt voor shutters?

Shutters vervaardigd met deze houtsoorten trekken gemakkelijker krom omdat het hout zachter is. De verbindingen en de nietjes die de tilt-rod (bedieningslat) aan de louvers hechten komen ook gemakkelijker los. Daarnaast is zacht hout gevoeliger voor krassen en deuken.


Hoe moeten de Sunrise Shutters onderhouden worden?

Sunrise Shutters zijn gemakkelijk te reinigen met een plumeau of met een licht bevochtigde spons of doek. Houten shutters zijn niet statisch en trekken bijgevolg geen stof aan.


Wat is een dwarsstijl?

Een dwarsstijl is een horizontale stijl die dient ter versteviging van grotere shutterpanelen of om louvers boven en onderaan individueel te kunnen oriënteren.


Wat zijn aangeboden ECO SHUTTERS?

Eco shutters zijn shutters gemaakt van MDF. Aanraking met water of vocht heeft zeer grote gevolgen. Tevens bent u beperkt met de afmetingen i.v.m het gewicht.