009 markiezen stolp

Trendline terrasoverkapping POLYCARBONAAT

Sunline-klassiek
Sunline-klassiek2
Schroeffundering
Schroeffunderingen
Basisprijs inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
€ 2.950,00
Bedrag BTW
Standaard prijs:

De Trendline terrasoverkapping van Aluxe is een volwaardig verandadak van Duitse makelij, tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een overkapping mag stellen.

De Trendline heeft een zeer gunstige prijs en is leverbaar in rustgevend gebroken wit structuur Ral 9010, structuur antraciet Ral 7016, structuur Ral 9007, verkeerswit Ral 9016 (glad) of Cremewit (glad) Ral 9001.
U kunt kiezen uit polycarbonaat zowel helder als opaal. Deze overkapping wordt geleverd in maatwerk tot zelfs een breedte van 795 cm.

Scharnierbaar profiel, Flexibele dakhelling, Montage materiaal in Ral kleur, Polycarbonaat 16 mm, Dakbelasting 125 kg per m2 Alum.

LET OP! Polycarbonaatplaten zijn niet dampdicht, condenswater en eventueel aanslag in de platen kan daarom geen reclamatie-grond zijn.

Alle terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering.

sticker made in germany Schroeffunderingklein Goot Re Goot Ro Goot Kl  

 

 

 

 

Stel uw product samen en bepaal de prijs:
Afmeting Terrasoverkapping Trendline
Breedte (cm): Tooltip

Hoogte/Uitval (cm): Tooltip
Model goot kiezen
Kleur overkapping
Inclusief polycarbonaat dakplaten
Aantal staanders
Schroeffundering 100 cm
Funderingskoker
Aansluiten op de hemelwaterafvoer
LED-verlichting
Terrasverwarming 150cm breed
Spie aluminium glas rechts (max 100cm hoog)
Spie aluminium glas links (max 100cm hoog)
Zijwand aluminium voorzien van glas (rechts)
Zijwand aluminium voorzien van glas (links)
Aluminium schutting met spie + glas (rechts)
Aluminium schutting met spie + glas (links)
Glazen losse panelen op rail (panelen 98cm)
Panorama schuifwand op rail (maatwerk)
Pakketzijde
Aluminium schuifpui met slot (max 240cm hoog)
Inclusief montage
Basisprijs inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
€ 2.950,00
Bedrag BTW
Standaard prijs:

Goed om te weten:

  • Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W., opmeten, montage en garantie!*)
  • U dient 30% aan te betalen op het moment van bestellen. U ontvangt een factuur met het resterende bedrag die 48 uur voorafgaand aan de montage voldaan moet worden.
  • Na een bestelling maken wij z.s.m. een afspraak met u voor het nameten en nemen wij - indien van toepassing - doekstalen mee zodat u een definitieve kleurkeuze kunt maken.

*) Tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

POLYCARBONAAT-PLATEN IN TERRASOVERKAPPINGEN

De laatste jaren worden er in de zonweringbranche terrasoverkappingen voorzien van polycarbonaat-platen. Deze platen hebben uitstekende eigenschappen zoals een laag gewicht, grote sterkte, brandvertraging, relatief goedkoop en goed te verwerken. Daarnaast kent polycarbonaat een eigenschap die omschreven kan worden als "niet dampdicht" zijn. Dit betekent dat op moleculair niveau de wand van polycarbonaat waterdampmoleculen doorlaat. Dit houdt in dat na verloop van tijd deze waterdamp neer kan slaan (condenseren) in de kanalen van de polycarbonaatplaten met als gevolg kleine waterdruppels in de kanalen die zich na verloop van tijd kunnen samenpakken. De "nietdampdichtheid"
is ook omgekeerd, dus onder gunstige omstandigheden (zon, temperatuur) zou de gecondenseerde waterdamp ook weer kunnen verdampen en uittreden. Bij heldere platen is dit fenomeen uiteraard duidelijker zichtbaar dan bij opaal-gekleurde platen. De mate waarin dit fenomeen op kan treden is o.a. mede afhankelijk van positie van de platen (de terrasoverkapping) t.o.v. de zon, de manier van tapen en de hellingshoek van de platen.
Deze uit zich zelf voortkomende producteigenschap maakt dat deze mogelijke condensvorming en eventueel aanslag geen reclamatiegrond kan zijn.

  • Wanneer een bestelling geplaatst is, nemen wij z.s.m contact op om een afspraak te maken voor het nameten van de bestelde zonwering.
  • Sunrise Zonwering kan de bestelling pas in productie nemen wanneer u voor akkoord heeft getekend.
  • Zodra het product uit de fabriek komt zullen wij contact met u opnemen voor een montagedatum.
  • Sunrise Zonwering monteert te allen tijde zelf de door u bestelde zonwering. Dit om eventuele problemen voor nu en in de toekomst te voorkomen.
  • Sunrise Zonwering monteert op de begane grond en 1e etage. Overige verdiepingen gebeurt alleen in overleg.
  • Al onze prijzen zijn inclusief het nameten en de montage, tenzij anders wordt aangegeven zoals bij bepaalde aanbiedingen.
  • U ontvangt een factuur die 48 uur voorafgaand aan de montage voldaan moet worden.

Sunrise regio 2022

Sunrise zonwering levert en monteert uitsluitend in de provincie Noord-Holland (met uitzondering van Texel).

Raamdecoratie leveren wij alleen in de regio:
ALKMAAR, HEERHUGOWAARD en LANGEDIJK.

Voor alle producten geldt een garantietermijn van 3 jaar en markiezen 2 jaar. Dit geldt tevens voor het doek en de electrische bedieningen tenzij anders wordt aangegeven, bijvoorbeeld bij aanbiedingen. Indien zich binnen genoemde garantietermijn een probleem voordoet welke kennelijk het gevolg is van een montage, of materiaalfout, zal reparatie, in tegenstelling tot de meeste internetaanbieders, door ons plaatsvinden zonder berekening van onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten. De consument draagt het risico voor schade veroorzaakt aan de (on)roerende zaak waaraan het werk wordt verricht. Somfy motoren hebben standaard 5 jaar garantie. Mocht de motor na 3 jaar kapot gaan, dan betaald u alleen het arbeidsloon. 

Geen garantie wordt verleend op storingen en/of gebreken welke het gevolg zijn van normale slijtage, onjuist en/of onoordeelkundig gebruik en niet of niet juist of niet tijdig uitgevoerd onderhoud. Knikvouwen en krijtstrepen, welke ontstaan bij de verwerking van zonweringdoeken, alsmede wafel- of visgraatpatroon in de buurt van zomen en naden van zonweringdoek, behoren tot normale producteigenschappen en kunnen nimmer tot reclamatie leiden. Wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan uw zonwering veroorzaken. Gebruikschade zoals strepen op een rolluikpantser e.d vallen niet onder de garantie. (Romazo Consumentenvoorwaarden)

Zorgvuldig omgaan met uw product garandeert een lange levensduur!

Op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 

consumentenbond

Contact / Showroom

Sunrise Zonwering BV

De Punt 2
1701 ET Heerhugowaard
info@sunrisezonwering.nl
072 - 888 68 67

 

Wij zijn dealer van Velux

velux

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen