009 markiezen stolp

Kunststof kozijnen op maat gemaakt voor uw woning

Bent u op zoek naar een duurzame upgrade van uw woning? De kunststof kozijnen van Kroon Kozijn zijn een absolute meerwaarde! Sunrise Zonwering is erkend dealer van Kroon Kozijn en kan een uitgebreid assortiment van onder andere kozijnen, deuren en schuifpuien leveren.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Dit is een revolutionaire techniek die kunststof kozijnen niet alleen sterker maakt, maar bovendien veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Vakkundig maatwerk in kozijnen

Geen woning is hetzelfde en dus leveren wij altijd honderd procent maatwerk in kunststof kozijnen. U heeft keuze uit diverse designs, waaronder de naadloze lasverbinding, en kleuren. Vervolgens kunt u zelf bepalen welke beglazing en welk raambeslag er voor uw kunststof kozijnen gebruikt gaat worden. Ook bieden we extra accessoires aan zoals horren, raambekleding en zonwering. Kunststof kozijnen worden altijd door ons persoonlijk en vakkundig ingemeten en geplaatst met onze eigen monteurs.

Geniet gegarandeerd jarenlang van de voordelen en het gemak van kunststof kozijnen: eenvoudig in onderhoud, optimale isolatie en natuurlijk het politiekeurmerk 'Veilig wonen'.

Hebt u interesse in onze kozijnen? Neem dan contact op met ons voor het maken van een afspraak of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

logo kroon kozijn heerhugowaard

Contact / Showroom

Sunrise Zonwering BV

De Punt 2
1701 ET Heerhugowaard
info@sunrisezonwering.nl
072 - 888 68 67

Penningweg 19
1507 DB Zaandam
info@sunrisezonweringzaandam.nl
072 - 888 68 67

Wij zijn dealer van Velux

velux

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen