072-888 68 6706-20 80 11 44    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ga naar winkelwagenHOMEVolg ons op Facebook
SUNRISE ZONWERING

Sunrise zonwering 12½ jaar het adres voor een zonnescherm, screen, rolluik of raamdecoratie!

Voeg een bericht toe
 

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en ga hiermee akkoord.


W.T. van Kampen: Plaatsing Zonnescherm en Rolluiken

Vandaag hebben twee keurige vaklieden van Sunrise een zonnescherm en twee rolluiken gemonteerd. Ze waren erg behulpzaam. De temperatuur in huis daalde meteen. Met Ron duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn keurig nagekomen. Geen poespas en een nette prijs. 


dinsdag 11 juni 2019
Karel: Rolluik op zonnestroom

Beste mensen van Sunrise,

Wij hebben sinds een maand een rolluik op zonnestroom. Wij zijn zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en plaatsing. Dank daarvoor.

fam. Kwakkel.


donderdag 30 mei 2019
Fam Ooms: Vakkundig

Beste Sunrise, Afgelopen 5 jaar zijn wij en ook onze kinderen, (vaste) klant bij jullie geworden. Screens, knikarmscherm, doek- en motorvervanging. Al die jaren valt ons, keer op keer op, hoe klantvriendelijk jullie allen zijn. Niets is te veel gevraagd en steeds weer die SERVICE die met hoofdletters geschreven mag worden. Daarnaast staat Sunrise ook garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding en is het een laagdrempelig/prettig bedrijf met een enorm assortiment. De medewerkers zijn vakkundig en de werkzaamheden worden, tot in detail, professioneel, uitgevoerd. En, Sunrise weet hoe je met een klant communiceert. De klant is Koning, ook vandaag weer bij ons!! Fam. Ooms – Alkmaar. 26 februari 2019.


dinsdag 26 februari 2019
Eddy: Zonnescherm en roldeur

Sunrise Zonwering top bedrijf fijne medewerkers en een zeer vakkundig team van monteren van roldeur en zonnescherm ,


donderdag 29 november 2018
Fam Nannes: Screens
Beste Sunrise, Vandaag zijn de zipscreens naar mijn tevredenheid opgeleverd door jullie. De heren hadden gevoel voor humor en wisten waar ze het over hadden en waarmee ze bezig zijn en alles netjes gemonteerd en alles is netjes afgevoerd. Overigens wil ik aanstippen dat vanaf het begin het gevoel al goed was, website zaken invullen, contact hierna en op locatie opmeten en hierna netjes gebeld dat wanneer de afspraak kon plaats vinden en de flexibiliteit waarmee de afspraak verplaatst kon worden naar de middag is voor mij alleen maar positief te noemen. Ik heb zonet de rekening betaald en zal jullie zeker aanbevelen bij onze huis meester mochten er mede bewoners komen bij hem inzake zip screens. Bedankt voor alles. Jos Nannes

woensdag 19 september 2018
 
Powered by Phoca Guestbook

SHOWROOM

De Punt 2
1701 ET Heerhugowaard 

Zie openingstijden >>>

CONTACT

De Punt 2
1701 ET Heerhugowaard
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 072 888 68 67
M: 06 20 80 11 44

OVERIGE PRODUCTEN