009 markiezen stolp

Rolgordijnen

Rolgordijnen van Sunrise Zonwering

Rolgordijnen zijn geschikt voor bijna elke ruimte van uw woning of bedrijfspand. Deze strakke en functionele raambekleding onderscheidt zich van andere type raamdecoratie door de grote diversiteit aan stoffen en dessins. Ze zijn zowel verduisterend, zonwerend en licht dempend.

Sunrise zonwering biedt een uitgebreide keuze aan effen of bedrukte, transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen. Onze rolgordijnen worden net als de andere raamdecoratie in Nederland gefabriceerd en zijn van een hoge kwaliteit stof met een degelijke afwerking.

Op maat gemaakt, inclusief meten en monteren

Al onze rolgordijnen worden exact op de juiste maat geleverd voor de beste prijs. Er is keuze uit een standaard rolgordijn of rolgordijnen voorzien van een cassette. De maximale breedte is 350 cm.  Onze producten worden op professionele wijze door ons eigen montageteam bij u thuis gemonteerd in onder andere Heerhugowaard, Alkmaar, Broek op Langedijk, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Egmond, Beverwijk, Heemskerk, Assendelft, Purmerend, Wormerveer, Krommenie, Schagen, Middenmeer, Zaandijk, Zaandam en Hoorn.

Contact / Showroom

Sunrise Zonwering BV

De Punt 2
1701 ET Heerhugowaard
info@sunrisezonwering.nl
072 - 888 68 67

 

Wij zijn dealer van Velux

velux

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen